Jul jul, blåsiga jul..

Jao, då va de julafton snart då.. Igen.. Sitter ute på Bänö i åländska skärgården. Höll på att inte ta oss hit idag för de blåste så mycket att färjan va inställd halva dan, sen när den började gå igen så fick vi inte plats iställe.. Kom iväg med 15.45 färjan iaf.
I morse när jag vaknade då va det julstämning ute, eller de va vitt på marken. Men naturligtvis här ute finns inte skymten av ett snökorn.. =/ Det SKA vara snö på julafton. Aja..

Justja, fyllde ju år nyss å.. Det va sista gången de.. Nästa år börjar jag räkna neråt.. :p

Mhm, skolan blev klar tillslut, lyckades med ett G i religion, (jäkla ämne man måste ha) och så VG i matte å biologi. De ni.. :p Eller, kanske inte så mycket att skryta med, men bättre än inget..
Till våren blir det naturkunskap B, matte C och så nått truck kort som ger 200 poäng.. Ja tack det..

Nä, om man skulle snoka fram julkolan å mumsa på..

God Jul alla!!

Monday bar med mera..

Jopp..
Nu börjar de lätta.. Skrev de tre sista proven måndag, tisdag och onsdag, helt galet det, men nu e de iaf gjort.. Nu ska jag ta mej tid till att handla julklappar å sånt.. Sen finns de ju dom som redan lyckats fått sin julklapp.. :p

I går var de dags för monday bar lucia cruise, ojoj va kul.. Å vad skoj att kunna gå omkring klädd hur som helst utan att vara konstig.. :p Synd bara att ja hade jobbat på morron å klivit upp halv 6. Det slutade med att jag halvdäckade en sväng vid hmm, halv 1 kanske, men sen skärpte ja till mej å gick upp till dom andra fram till halv 5 iaf.. Sen fanns de ju dom som va bättre å kom i säng 8.30. Tyckte iaf reglerna va klockrena..  "Det ska vara tyst i hytterna mellan 06.00 och 10.00" Haha. Tyst det var det faktiskt.. Sov riktigt bra. Sen var det bara att kliva upp 10, vi skulle hoppa av på åland så att grabbarna skulle kunna ta sig hem. Det visade sig att båten la till i långnäs å det är ju bara 3 mil in till mariehamn, blev taxi det.. Jaha, tänkte att ja skulle sova en stund innan ja skulle hem med eckerölinjen 18.30, lyckades inte.. Jaha, åkte hem, kunde varken sova på båten eller bussen, det är konstigt.. Å ännu konstigare är att ja inte e ett dugg trött nu.. Hmm..
Men ska snart knöla ner mej i min nybäddade säng å mysa med katterna.. :p

Nästa helg tänkte jag att ja skulle ha lite födelsedagspartajj om ja bara hittar nå bra ställe att vara på, känns som mina 47 kvadrat inte räcker till nå större festligheter.. Aja, ni får höra mer om det.

Jo, tänkte försöka få ut lite bilder från kryssningen på facebook om de finns nått vettigt vill säga.. Om nån e intresserad..

Aja.. sova lite sen kanske.. Natt natt