Senaste nytt...

Göteborg... Hur låter det?
Nja då.. Men de blev en spetsvändning (nästan) ner dit i måndags.. Skulle va lite oväder på östkusten hade vi hört. När vi hade ca 5 mil kvar slutade det snöa.. Va helt galet hela vägen... Inne i sjävla gbg såg man inte spåret av en snöflinga typ. Ivf, får väl se resultatet av denna resa snart hoppas jag.. Sen när vi skulle hem i tisdags så skulle jag ta buss från sthlm å G åka me båt från kapellskär.. Slutade med att ja fick skjuts hem iställe. =)
Sen gick det 3 dar å snön har smält bort.. Ska de va så?? Näe, vill ha all snö kvar hela vintern.. Hatar detta slask å isväder.
Jaha.. För tillfället är de jag å katterna som för övrigt fyllde tre år igår.. Syster är fortfarande i Mexico å resterande familj flög till tyskland idag.. Jaha, jag då?!? Hmm, justja, va ju till tyskland nyss.. 
Och C å P kan väl ta å pallra sej hem från Bangkok snart tycker ja.. Era semestersnikare.. :p

Nästa projekt blir iaf monday bar kryssning då... De ska bli sköj.. =)

Nä, om man skulle sova snart då.. Köra lite eckerö imorrn.. Hoppas på mindre isbana än idag..

Mors


Blinda gubbar å matteböcker..

Jopp, här sitter jag å räknar matte som en dåre.. Går nog sådär, men ska nog bli bra.. Prov imorrn igen.. Denna gång nöjer jag mej med G. Hade ju den där jäkla hemtentan i religion som förstörde två veckor för mej, så ja har inte hunnit räknat så mycke.. Men iaf, hade ju mvg på förra provet så.. De ni, jag mvg i matte.. tihi..

Aja.. det händer lite skumma saker.. Hade en riktigt pissig dag här om dan, i fredags va det till å me..
Började med att jag blev påkörd när ja va ute och red. De e inte nått som händer varje dag. Mitt på ljusa dan så kommer jag ridande uppe i byn i stackbo och i sista huset innan stora vägen bor det en gammal gubbe. När jag var ungefär utanför hans hus kommer en bil insvängande från stora vägen så jag flyttade mej lite åt sidan, då va ja mitt för hans infart. Gubben håller ut lite sen när han e mitt för mej så svänger han rätt på mej. Som om han inte sett mej. Som tur e så upptäckte han ju mej och stannade precis när ja snuddade vid bilen.. Va e de för fel på folk. Jäkla gubbe! Alltså om man blir gammal å inte ser så ska man fan inte köra bil! Som tur e så brydde sej inte Bridja om att hon hade en bil 2 cm ifrån sig å gubbfan vägra veva ner rutan å bara körde vidare. Tog mej några minuter innan ja insett vad som hänt eller vad som kunde ha hänt. Å hade jag mött han igen då så hade det inte varit kul att va där. Innan ja åkte hem så tog ja bilen å åkte förbi hans hus men inte en skymt av gubbskrället. Inför synkontroll på alla gamla blindstyren som ska envisas med att köra bil!
Ja, sen så på kvällen kom ja på att ja måste äta också. Va ner till konsum å skulle handla mat.. Naturligtvis hade dom inte de ja ville ha så ja gick till nya thaikiosken som har öppnat på södermalmstorg. Handlade, sen tog dom inte kort, sprang å tog ut pengar, betala och gick hem. När ja kom hem så hade ja inte fått nå ris med. Sprang ner igen å hämtade mitt ris. Sen åt jag halvkall mat.. Uscha..
Va ordentlig å gick å la mej i tid men de tog iaf två timmar innan ja somna, sovit uselt på senaste tiden.. =/
Körde eckerö lördag, när ja sen höll på damsuga bussen utanför tvätthallen så dog damsugarn plötsligt, nån smartis hade stängt garageporten så sladden gick av. De va ju just snyggt. Å dom funderade på varför de hade gått en propp, jag undrar ja..
Aja.. Annars så händer inte så mkt.. Har två prov den här veckan så har väl att göra, sen efter de så ska ja ta de lite lugnt å försöka andas igen.
Kanske får besök till helgen å då blir de fest, får se hur de blir me det.. Hoppas iaf att nån kommer hit vilket som..
Nä, om ja skulle räkna lite mer då..
Mors

En kort minut...

Här om dagen, i lördags kväll satt jag i en bil å väntade på en färja mellan två öar mitt i östersjön. Fick just då den känslan av att livet var perfekt. Det var lördag kväll, hade just blivit klar med två skolarbeten, hade vare ute i skärgården å matat fåglar ur handen, hade riktigt underbart sällskap brevid mej, sett en fantastisk solnedgång från en båt och kvällen var helt stjärnklar. Den känslan skulle ja vilja behålla.
Dagen efter när ja sprungit från bussen till tågstation i uppsala och sett mitt tåg lämna perrongen utan mej så kändes det inte lika underbart. Det var kallt, jag var trött, hungrig och ensam. Men som från ingenstans dök det upp en sista minuten biljett på x2000 för inga pengar. Så ja kom hem. En sekund av tillfredsställelse igen.

Konstigt hur dom där fantastiska minuterna när man inser hur bra allting är, bara är några korta minuter. Sen kommer man på hur jobbigt allt annat är igen. Ska nog se livet från den ljusa sidan, ta vara på sånna tillfällen mer. För dom finns där.

Såhär poetiskt har ja inte varit på länge.. De ni.. =p

Nu ska ja gå och göra av med 3000 kr, iofs så är det inte bara mina pengar, och jag vet att de kommer bli kul. Hoppas jag.
Sen måste jag sätta mig med den jäkla matten. Den fattar jag inte mycket av, men det går nog att ordna det å..

Så ha de bra alla!